News

Op zaterdag 27 augustus werd wereldwijd International Boxing Day georganiseerd.

Op zaterdag 27 augustus werd wereldwijd International Boxing Day georganiseerd.
Zo ook op Curaçao door de Curaçao Boxing Association (CuraBox) middels zes lokale wedstrijden in SDK die gratis toegankelijk waren voor publiek.
Het evenement was volgens voorzitter Edwin Baas een succes en begon zoals vooraf gemeld precies om 6 uur en de bel van de laatste ronde van de laatste wedstrijd was ook precies om 8 uur.
De publieke opkomst was goed ondanks de vele activiteiten deze avond.
De deelnemende boksers kwamen van de volgende clubs; Boka Boxing Club, Supreme Boxing Centre, Team Farao en Baas Sports.
Bij de eerste twee wedstrijden waren er vanwege de jonge leeftijd van de boksers altijd twee winnaars in een partij. Dit waren Benjamin Balm (Farao) en Giendrick Tremus (Boka) en Curtley Bernadina (Supreme) en Javiq Antonia (Boka).
In de daarop volgende vier wedstrijden moest de jury beslissen wie de partij gewonnen had omdat alle wedstrijden over de volledige wedstrijdduur gingen.
Nahdir Haseth van Supreme Boxing Centre en Finn Meijer, Reachen Coffie en Joshua Prahalad van Team Farao werden tot winnaars uitgeroepen.
Op deze avond werden ook de competition officials (scheidsrechters, juryleden en tijdwaarnemer), Redferne Regales, Jonathan Symor, Edmond Lodowica, Dudley Josepa en Willem Falter in het zonnetje gezet vanwege hun jarenlange vrijwillige inzet.

Share this page to TelegramShare this page to Telegram